Kasvomaskin Ominaisuudet

Kasvomaskit ovat suunniteltu auttamaan sinua ja ympärilläsi olevia ihmisiä estämään bakteerien leviämistä. Sellaisena on tärkeää valita hyvämaineinen toimittaja tuotteelle, jotta voitte käyttää tuotetta luottavaisin mielin sosiaalisissa tai julkisissa tilanteissa. Kasvomaskivalikoimamme ei ainoastaan näytä hyvältä logollanne, vaan sisältää myös runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia.

Monikerroksinen suunnittelu

Ultra Kasvomaskimme sisältää kaksikerroksisen rakenteen Sky mallimme ollessa kolmikerroksinen. Näiden kerrosten tarkoituksena on suodattaa hiukkaset, kuten bakteerit, ja viruksia kantavat pisarat.
Mukava Istuvuus

Useissa tapauksissa, sinun on ehkä käytettävä kasvomaskia tuntikausia kerrallaan. Tämä tuntuu lähes mahdottomalta, mikäli kasvomaskisi ei ole mukava. Mallimme ovat valmistettu pehmeästä kankaasta mukavuuden takaamiseksi. Sky-mallimme sisältää myös ergonomisen nenäpidikkeen hyvän istuvuuden takaamiseksi.
Pese ja Uudelleenkäytä

Ultra- ja Sky-kasvomaskit ovat suunniteltu uudelleenkäyttöä varten. Kumpkin malli voidaan konepestä enintään 60 ° C: n lämpötilassa. Pesu- ja uudelleenkäyttöominaisuus varmistaa myös, että Logollista Kasvomaskia ei heitetä pois yhden tai kahden käyttökerran jälkeen.
Joustavat Korvanauhat

Kasvomaskimme ovat suunniteltu sopimaan kaikille aikuisille. Tämän mahdollistavat joustavat korvahihnat, jotka voivat ulottuvat jokaisen aikuisen korvien ympärille. Maskien tapaan hihnat ovat kestäviä ja ne on suunniteltu käytettäväksi ja venytettäviksi päivittäin, joten ennenaikaisesta kulumisesta ei tarvitse huolehtia.

Painatusalue

Ultra- ja Sky-malleissa on laaja painatusalue logollesi. Voimme silkkipainaa molemmat maskit haluamallasi logolla, verkkosivuston osoitteella ja iskulauseella. Lue lisää painatusprosessistamme tästä. Voit myös tutustua viimeisimpiin toimittamiimme Kasvomaskeihin täällä.
Valmiina Pyytämään Tarjouksen?

Klikkaa vain tämän sivun yläosassa olevaan 'Pikatarjous' painiketta. Lähetämme sinulle viimeisimmät hinnat ja mahdolliset näytteet ennen mahdollisen tilauksen tekemistä.