Kasvomaskin Hyödyt

Olemme nähneet kasvomaskien yleistymisen paikallisyhteisöissä, ja tähän on hyvä syy; on tieteellisesti todistettu, että kasvomaskien käyttäminen auttaa estämään tarttuvien virusten, kuten Covid-19, leviämistä. Siksi niin monet hallitukset ympäri maailmaa ovat tehneet pakolliseksi kasvomaskien käytön julkisissa tiloissa.

Auta Suojaamaan Itseäsi ja Muita

Kasvomaskit voivat paitsi suojella käyttäjää mahdollisilta viruksilta, myös suojata ympärilläsi olevia. Tämä johtuu siitä, että ne voivat vähentää mahdollisesti viruksia kantavien pisaroiden määrää, jotka saattavat välittyä ihmisten kesken päivittäistilanteissa.
Lisää Luottamusta

Kun katsot uutisia, sinusta saattaa tuntua, että et halua enää koskaan astua ulos ulko-ovestasi. Kasvomaskin käyttäminen voi auttaa sinua lisäämään itseluottamusta ainakin tekemään pienen-osan asioista, joita teit ennen kuin Covid tuli elämäämme. On tärkeää huomata, että Kasvomaskin käyttäminen ja muiden hygieniakäytäntöjen noudattaminen eivät anna sinulle täydellistä suojaa Covid-19: ltä. On kuitenkin osoitettu, että näiden toimenpiteiden suorittaminen maskin asianmukaisen käytön lisäksi voi vähentää haitallisille viruksille altistumisen riskiä.

Logolliset Kasvomaskit

Logolliset Kasvomaskit eivät ainoastaan anna näkyvyyttä yrityksellesi, vaan heijastavat myös yrityksesi sosiaalisesti tietoisia arvoja. Olemme tekemisissä tuhansien yritysten kanssa, jotka haluavat toimittaa Logollisia Kasvomaskeja työntekijöilleen, asiakkailleen ja muille sidosryhmilleen. Yritykset tilaavat meiltä Kasvomaskit irtotavarana, ja toimitamme tuotteet 8 päivän kuluessa. Tutustu Kasvomaskivalikoimaamme täällä tai tai lue lisätietoja Kasvomaskien ominaisuuksista täällä.
Logollisten Kasvomaskien Hinnat

Jos olet kiinnostunut hankkimaan Logollisia Kasvomaskeja, voit täyttää tarjouspyynnön tämän sivun yläosassa olevaa 'Pikatarjous' nappia painamalla. Lähetämme sinulle tuoreimmat hinnat ja lisätietoa painatusvaihtoehdoista.