Alto Maskit...

Olemme Logollisten Kasvomaskien ja Kasvokilpien asiantuntijoita. Painamme ja toimitamme tuotteet 10 päivässä minimitilauksen ollessa 25kpl. Kaikki valikoimamme tuotteet sisältävät laajan painatusalueen logolle, webbisivulle tai iskulauseelle. 

Spesialistimme

Omistautunut tiimimme on valmiina auttamaan sinua tilausprosessin läpi. Account Managerimme auttavat sinua valitsemaan teidän yrityksellenne sopivimman malli, väri ja tyylivaihtoehdon. Kun malli on valittu, luomme ilmaisen 'Virtual Proof' PDF-koevedoksen, joka esittelee painetun logonne tuotteessa. Hyväksyntäsi jälkeen lähetämme tilauksen painotiimillemme joka varmistaa että lopputuloksesta tulee hyväksymäsi koevedoksen mukainen.
Painatusvaihtoehdot

Korkeasti koulutettu tiimimme painaa jokaisen Kasvomaskin tai Kasvokilven tarkasti antamiesi ohjeiden mukaisesti. Logopainatus on monivaiheinen työprosessi, joka käy läpi useita laadunvalvonnan vaiheita, ennen tuotteiden pakkaamista toimitusta varten. Voit lukea lisätietoja painatusprosessista tästä.
Ympäristö

Olemme ympäristötietoinen yritys ja rajoitamme hiilijalanjälkeamme aina kun se on mahdollista. Käytämme samaa lähestymistapaa pakkauksissamme ja etsimme aina vaihtoehtoisia tapoja pakata ja toimittaa tuotteesi. Tähän sisältyy kierrätettyjen pakkausmateriaalien käyttö sen ollessa mahdollista.
Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä tästä mikäli sinulla on jotakin kysyttävää. Olemme sinuun yhteydessä 15 minuutin sisällä aukioloaikojemme puitteissa.