Kasvomaskit UKK


Toivomme että löydät tämän Kasvomaskien usein kysyttyjen kysymysten oppaan hyödylliseksi. Otahan yhteyttä, jos sinulla on muita kysymyksiä, joihin ei ole vastattu. Voit olla yhteydessä Klikkaamalla tästä tai painamalla sivun 'Pikatarjous' painiketta.

Suojaako Kasvomaski minua Covid-19 virukselta?

Kasvomaskin käyttämisen on tieteellisesti todistettu vähentävän Covid-19: n leviämistä

Kuinka kasvomaskit auttavat vähentämään Covid-19:n tarttumista?

Kasvomaskit toimivat esteinä sinun ja ympärilläsi olevien välillä. Maskit auttavat estämään mahdollisesti haitallisten viruspisaroiden pääsyn läheisyydessä oleviin ihmisiin puhuessasi tai yskittäessäsi. Hyvin tehdyssä kasvomaskissa tulisi olla useampi kuin yksi kerros suojaavaa materiaalia, kuten tarjoamissamme Sky ja Ultra malleissamme on. Niin sanotut perusmaskit saattavat sisältää vähemmän kerroksia mutta voivat silti olla hyödyksi tilanteissa joissa suositellaan tai vaaditaan kasvomaskien käyttämistä.

Milloin minun tulisi käyttää Kasvomaskia?

Jokaisessa maassa on hieman erilaiset lait ja asetukset Kasvomaskien käyttöä koskien. Mutta useimmissa tapauksissa ympäri maailmaa on suositeltavaa käyttää kasvomaskia julkisissa tilanteissa, kuten julkisissa liikennevälineissä, ostoskeskuksissa tai yleisillä alueilla.

Kuinka puen Kasvomaskin?

Tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta sinun tulisi suorittaa seuraavat vaiheet varmistaaksesi, että puet kasvomaskin oikein. Aluksi sinun tulisi pestä kätesi huolellisesti vähintään 20 sekunnin ajan. Kun kätesi ovat kuivuneet, sinun tulee ensin asettaa maski kasvoillesi ja tämän jälkeen kiinnittää hihnat korviesi taakse, varmistaen, että maski istuu turvallisesti ja mukavasti nenäsi ja suusi edessä.

Voinko pestä ja uudelleenkäyttää Kasvomaskini?

Kaikki Kasvomaskimme voidaan pestä 60 ° C: n lämpötilassa ja käyttää uudelleen kuivumisen jälkeen. Joidenkin toimittajien kasvomaskimalleja ei kuitenkaan voida pestä tai uudelleenkäyttää, joten on suositeltavaa tarkistaa asia toimittajalta.

Minkälaista Kasvomaskia minun tulisi käyttää?

Kangasmaski on useimmiten käytämmöllsiin vaihtoehto, ideaalisesti maskin tulisi sisältää useampia kerroksia kuten Sky ja Ultra malleissamme. Jokainen ylimääräinen kerros parantaa kasvon suojauskykyä.